JOGI NYILATKOZAT

Kérjük, figyelmesen olvassa át az alább található információkat!

A honlap (a www.3takacstrans.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. felelősséget nem vállal. 3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Aktuális költöztetés

Főgáz Zrt-logó Ez év elején a 2016 évre szoló költöztetési pályázatot cégünk nyerte el, melynek keretein belűl a Pest megyében található Főgáz létesítményekben és azok között történő költöztetési szolgáltatásokat nyújtunk.
A teljes körű szolgáltatás tartalmazza az alábbi irodaköltöztetési feladatok teljesítését:
Csomagolóanyag biztosítás
Bútorszerelés
Páncélszekrény szállítás

Office Depot

Költöztető cégünk az Office Depot hivatalos irodabútor szállítójaként végzi a cég irodabútorainak kiszállítását és a bútorok azonnali használatra történő összeszerelését a megrendelők felé. AZ IRODABIRODALOM - Irodaszerek - Papír - Patron &Toner - Műszaki cikkek - Irodabútor - Naptárak

Költöztető doboz

Költöztetéshez kartondobozt biztosítunk! Részletekről érdeklődjön kollegáinknál.

Céginformáció

KÖLTÖZTETÉS --- SZOLGÁLTATÁSOK--- REFERENCIÁK--- ÁRAINK--- IMPRESSZUM--- KAPCSOLAT---
Minőségi lakás és iroda költöztetés Budapest!- 06-20-557-1158, 3takacstrans@gmail.com
Költöztetés Budapest - Irodaköltöztetés - Nemzetközi költöztetés - Irattár költöztetés - Könyvtár költöztetés - Pianínó szállítás - Zongoraszállítás - Páncélszekrény szállítás
Impresszum   |   Jogi nyilatkozat   |  3 Takács Költöztető és Szolgáltató Kft. © 2008